Maštovite ljepote gradova iz davnina

   
  • posjet Starigrada i pješačenje Paklenicom, stazama vila i vjetrova;
  • uživanje u zadarskoj i ninskoj prošlosti te doživljaj suvremenog života uz Morske orgulje i Pozdrav Suncu;
  • posjet Vodicama i eko selu te izlet u NP Krka

Različite su ljepote kojima neki dio zemlje može biti obdaren, a samo rijetki imaju baš sve - poput područja Zadra, Nina, Skradina i Starigrada Paklenice. To područje poznato je ne samo po bogatoj kulturno-povijesnoj baštini već i po prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah. Doživjeti ove ljepote kroz priče Petra Zoranića Ninjanina pravo je malo čudo, a kroz pjesnikov planinski san i susrete s vilama mogu se osjetiti ljepote gradova, naselja, rijeka i planina, šuma. Neka Vas osvoje sunčani Zadar i Nin, gradovi bogate prošlosti. Neka Vas oduševe zvjezdane noći, fl ora i fauna Velebita i čudesan kanjon Krke. Nezaobilazna impresivna ljepota Paklenice, koja je dobila ime po paklini – smoli crnog bora, bogata je škrapama, jamama i špiljama. Njih ćete najbolje upoznati šetnjom, a kad na livadama naiđete na ljiljane i orhideje te na kamenjaru kadulju i vrijesak koji tamo rastu, Vašem oduševljenju jednostavno neće biti kraja.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od pet do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća:

  • 1. - 2. dan: Starigrad - NP Paklenica - Starigrad;
  • 3. dan: Zadar;
  • 4. dan: Nin - Solana Nin - Zadar;
  • 5. - 6. dan: Vodice - Šibenik - NP Krka - Vodice;
  • 7. dan: Vodice.

Aranžman se može realizirati u periodu od 01.04. do 15.06. te od 01.09. do 01.11. za grupe od 6 do 50 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri ili četiri zvjezdice dok je prijevoz moguć u našoj organizaciji, autobusom, minibusom ili kombijem. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Fotografi je: M.Dejanović, M.Stulić, V.Jakupović

 
pošalji upit
preuzmi brošuru